חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ויאצ'סלב נ' אליאנס חברה לצמיגים (1992) בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 05/07/2010 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
25395-07
27/06/2010
בפני השופט:
לימור מרגולין-יחידי

- נגד -
התובע:
יבסייב ויאצ'סלב
הנתבע:
1. אליאנס חברה לצמיגים (1992) בע"מ
2. "פלתורס" סוכנות לביטוח בע"מ

החלטה

התובע הגיש את תצהיריו בהתאם להחלטת בית משפט. לאחר מכן הוגשו תצהירי הנתבעת 1 בעקבות זאת הגיש התובע בקשה להשלמת תצהירי עדות הראשית. אציין כבר עתה כי במסגרת הדיון הובהר לבית משפט כי טענת הרחבת החזית בכל הנוגע לתצהיר המשלים המבוקש נסובה ביחס לסעיף 2 בלבד לתצהיר. עם זאת, ב"כ הנתבעת 1 עמד על טעמי התנגדותו לתצהיר המשלים משום שאין מקום לשיטתו, למתן מענה בדרך של תצהיר מצד התובע לטיעוני הנתבעת. ב"כ התובע הבהירה את הקשיים שהיו כרוכים בעריכת התצהיר מטעם התובע עקב מגבלות שפה.

לאחר שעיינתי בבקשה, בתגובה, שמעתי את הצדדים בדיון וכן עיינתי בכתב התביעה, מקובלת עלי עמדת ב"כ הנתבעת בכל הנוגע לסעיף 2 לתצהיר המבוקש. סעיף זה מהווה הרחבת חזית או שינוי חזית ולא בא זכרו ולו במשתמע בכתב התביעה.

לעומת זאת, אשר ליתרת התצהיר, בנסיבות המפורטות והיות שטרם הושלם השלב המקדמי של ההליך אני מתירה את הגשת התצהיר המשלים. לאור העובדה שלנתבעת זכות בהתאם להחלטה שניתנה להגיש ראיותיה אחר ראיות התביעה, תהא זכאית הנתבעת במידת הצורך להגיש תוך 30 יום תצהיר משלים מטעמה.

למען הסר ספק, בחלוף 30 הימים לא יוגשו על ידי מי מהצדדים כל ראיות משלימות שהן.

בנסיבות הענין, לא מצאתי ליתן צו להוצאות.

אשר לעתירת ב"כ נתבעת 1 למחיקת נתבעת 2, מומלץ לצדדים להידבר ביניהם ועל ב"כ התובע לבדוק מיהי המבטחת שהוציאה פוליסת ביטוח לנתבעת 1, ככל שישנה מבטחת כזאת, ואם אין מדובר בנתבעת 2, להודיע לבית משפט על עתירתה למחיקת הנתבעת 2.

נדחה להוכחות ליום 16.1.11 שעה 09:30.

צד המבקש לזמן את מומחה בית משפט יפקיד סך של 1,750 ₪ עלות עדותו, ויודיע על תאריך הדיון למומחה בכתב ויקבל את אישורו למועד האמור.

ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תש"ע, 27/06/2010 במעמד הנוכחים.

לימור מרגולין-יחידי, שופטת

הוקלד על ידי: סמדר דובי

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ